30

Tänään se on. Nimittäin minun virallinen 30-vuotispäiväni. Oletettavasti juuri tänään, juuri sillä sekunnilla kun tulee oikeasti 30v täyteen, puskee pää täyteen harmaita hiuksia ja jäseniä alkaa kolottaa. Ai eikö vielä?

Todellisuudessa 30v on minulle hetki pysähtyä ja miettiä, että mitäs sitten tehtäisiin? Mitä haluan elämältä seuraavan viiden vuoden aikana? Mikä haluan todellisuudessa olla isona?
Monta kysymystä pyörii päässä, ja niihin pitää löytää vastauksia jollain aikavälillä. Tänään ei kuitenkaan ole sen hetki.

Tänään nautitaan läheisten ja ystävien seurasta. En tiedä tarkalleen mitä tänään tulee tapahtumaan, koska mieheni on hoitanut järjestelyt. Tiedän vain että mukana on muutama läheinen ystävä ja vietämme päivää ja iltaa aikuisten kesken.
Esikoisemme menee papalle yökylään, reppu on jo pakattu ja poika on ihan innoissaan, niinkuin aina niinä erityisinä kertoina kun yökylään pääsee.
Oma äitini tulee kotiimme hoitamaan perheen pienintä. Tämä on samalla ensimmäinen kerta kun joku muu kuin mieheni hoitaa tyttöä minun/meidän poissaollessa.
Minua tottakai jännittää asia ihan hirveästi, vaikka uskonkin että kaikki menee hyvin.
Me tulemme itse kotiin sitten jossain vaiheessa alkuyöstä, joten miksikään yökyläilyksi tätä kertaa ei voi kutsua, eikä ole edes tarve :)

Innoissaan ja jännittyneenä odotan mitä päivä tuo tullessaan! Tulen varmasti lähipäivinä kertomaan siitä jotain myös teille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti