Maailman paras syntymäpäivä

Täytin tosiaan 12.8. pyöreitä vuosia, kun 30v lävähti mittariin. Sen lauantaipäivän perusteella voisin tästä lähtien täyttää joka vuosi 30v mikäli se tarkoittaisi yhtä ihanaa päivää ja yhtä ihania lahjoja ❤️




Aamu alkoi ihanasti sillä, että sain nukkua muuta perhettä pidempään. Toisinaan tämä tulee ihan tarpeeseen, kun perheen lapsilla on tapana herätä aamuisin siinä seiskan aikoihin ja pienempi kaikenlisäksi herää yöllä maitobaariin 1-2 kertaa.
Esikoinen tuli herättämään minut aamupalalle/brunssille jonka mieheni oli valmistanut. Ja siinähän syötiin niin että napa raikasi! Pöydässä oli tuoretta sämpylää, Serrano-kinkkua, mozzarellaa, lämminsavulohta, munakokkelia ja pekonia, kurkkua, paprikaa, tomaattia, salaattia ja herkullisia jukurtteja sekä appelsiinimehua. Nam!
Sitten sain avata päivän ensimmäisen lahjani: sain mieheltäni, äidiltäni ja hänen mieheltään sekä pikkuveljiltäni tyttöystävineen lahjaksi jo monta vuotta haaveilemani Minna Parikan puputennarit! Ai että! ❤️




Hieman aamiaisen jälkeen mieheni lähti viemään esikoistamme papalle yökylään ja sillä välin oma äitini saapui meille hoitamaan kuopusta. Vähän ennen puoltapäivää sitten starttasimme kohti ystäväpariskunnan kotia, josta nappasimme ensimmäiset kyytiläiset ja siitä seuraavaan osoitteeseen josta mukaan tarttui vielä ystävä avecinsa kanssa. Jotain hyötyä seitsemänpaikkaisesta tila-autosta kun saatiin kuusi aikuista samaan kyytiin ;)

Minulla oli pientä aavistusta mitä päivä voisi sisältää, mutta minua hämmensi suuresti se kun kurvasimme Näsijärven uittotunnelin suulle. Pian kuitenkin alkoi hommat selkiintyä, pääsisimme ajelemaan vesiskoottereilla! Mies oli varannut meidän porukalle kaksi vesiskootteria tunniksi, ja pienen opastuksen jälkeen puimmekin pelastusliivejä päälle ja starttailimme koneita. Ajoimme vesiskoottereilla vuorotellen ja vaihtelimme myös menopelejä, koska toinen oli hieman isompi.
Ensimmäinen ajokerta oli ainakin itselläni pelottava, olin aivan kauhusta kankeana Nässyn aalloilla, varsinkin sen jälkeen kun opastuksessa oli sanottu että allani oleva skootteri saattaa kaatua ympäri, toisin kuin ystäväni alla ollut menopeli.
Toisella ajokerralla otinkin alleni isomman vesiskootterin josta oli sanottu ettei sitä saa kaatumaan. Sillä olinkin alusta asti rennompi, uskalsin vääntää kaasun tappiin asti ja myös mutkitella isommassa vauhdissa. Se oli ihan superhauskaa! Nautin täysin rinnoin!
Vesiskootteriajelun kruunasi miehen kanssa kaksipäällä tehty ajo. Oli samalla hauskaa ja vähän pelottavaa istua toisen kyydissä, kun välillä tuntui että takapuoli irtoaa mutkassa kin et yhtään tiennyt mihin suuntaan toinen ohjaa.
Koko seurueemme selvisi kuitenkin vesiskootteriajelusta kuivana, kukaan ei joutunut uimaan eikä vesiskoottereitakaan saatu nurin. Voin sydämeni pohjasta suositella Uittotunnelin SparkParkia ja vesiskootterivuokrausta ylipäätään. Huippuhauska tapa viettää aikaa! :)





Vesiskootteriajelun loputtua ripotteli hieman vettä, mutta vesisade loppui onneksi pariin kuuroon. Seurueemme suuntasikin seuraavaksi Särkänniemeen huvittelemaan. Särkänniemessä huvitellessa menikin päivää taas oikein rattoisasti. Uskaltauduin jopa oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja houkuttelin ystäväni High Voltage-laitteeseen, molemmat olimme siinä ensikertalaisia. Minä tykkäsin kyseisestä laitteesta omaksi yllätyksekseni paljon, kun taas ystäväni totesi että hänelle se oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä vemputtimessa.




Koko päivän huvittelun jälkeen kaikilla varmasti vatsa kurisi, ja pääsimmekin nauttimaan Mustalahden satamaan Ravintola Kaislaan erittäin maittavaa ruokaa. Olen itse niin pihvi-ihminen, että aina kun on mahdollista syödä pihviä, sen myös syön. Kaislan pippuripihvi naudan sisäfileestä kyllä hiveli makunystyröitä juuri jopa vielä vähän enemmän kuin odotin. Jälkiruuaksi syömäni suklaakakku oli omaan makuuni hieman liian hiiltyneen makuinen (jostain syystä), mutta kaikkineen kokonaisuus oli oikein makoisa.




Ruokailun jälkeen lähdimme ystäväpariskuntamme kotiin valmistautumaan yöelämään lähtöä varten. Äitini toi pienen prinsessamme käymään ruokailemassa ennen nukkumaanlaittoa. Oli ihana nähdä pieni neiti vielä siinä päivän tohinan jälkeen, ja kuulla kuinka hyvin heillä oli mennyt päivä.
Neidin ruokailuhetken jälkeen he lähtivät takaisin kotiin ja me jatkoimme illan istumista ja rauhallista valmistautumista. Ystävänikin saapui avecinsa kanssa paikalle ja jatkoimme siinä jutustelua.
Sain myös ystäviltäni ihania lahjoja: Ystäväpariskunnan lahjapaketista paljastui hulppea setti Body Shopin tuotteita mansikan tuoksuisena, ja ystäväni paketissa oli Kossin sporttikuulokkeet joita olin jo monta kuukautta kaipaillut ja kaupoissa katsellut. Bonuksena paketissa oli vielä levy Fazerin mansikka-suklaata, joka tulikin syötyä hyvin vikkelästi parin seuraavan päivän aikana :D

Päivän päätteeksi suuntasimme yökerhoon kuluttamaan tanssilattiaa ja nauttimaan hyvästä seurasta ja mukavasta illasta. Mieheni kanssa olimme kotona noin kolmen aikaa yöllä, ja pakko sanoa että oli mukava mennä nukkumaan kun tiesi juoneensa vain pari annosta alkoholia ja näinollen tiesi että aamulla ei ole pää kipeä :-)

Syntymäpäivä oli ihan mielettömän ihana, liian harvoin tulee vietettyä tällä tavalla aikaa ystävien seurassa! Otetaanhan joskus uusiksi, eikö vain?!

Ja ihanat syntymäpäivälahjani kruunasi vielä appiukolta hieman myöhemmin lahjaksi saadut liput Antti Tuiskun Pakkahuoneen keikalle ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti