Heihei vauva, tervetuloa taapero!




"Koti jossa on yksivuotias, 
omistaa elävän auringonsäteen"
- Wahlgren 


Niin se vain hujahti, vauvavuosi. Tänään iltapäivällä, tarkemmin sanottuna klo 16.27 täyttää kuopus vuoden ja siirtyy vauvan töppösistä taaperon kenkiin. Voi vain ihmetellä, että mihin tämä aika meni?!

Muistan yhä kuin eilisen, kun vuosi sitten perjantai-lauantai -välisenä yönä kärvistelin vatsakipujen kanssa. Meni kuitenkin useampi tunti silloin yöllä, kunnes tajusin että ne vatsakivut olivat supistuksia :D Esikoisen synnytys käynnistettiin, joten en ollut kokenut "luomusupistuksia", siksi olinkin alkuun ihan pihalla mitä tapahtuu.
Kun viimein tajusin että supistukset ne vaivaavat yöuniani, otin panadolin ja menin takaisin nukkumaan. Panadol ei kuitenkaan antanut kuin pienen pätkän unta, jonka jälkeen menin suihkuun helpottamaan oloa. Sekään ei oikein auttanut, joten herätin miehen ja soittelin synnärille voisinko tulla näytille. Sitten ilmoitimme esikoista vahtimaan tulleelle anopille että nyt lähdemme käymään sairaalassa. 
Ja lopulta sille sairaalareissulle sitten myös jäätiin, ja kotiin palattiin vasta vauvan kanssa. Voisin joskus tarkemmin kirjoitella teille synnytyskertomusta.



Ja mitä tämä pieni sankaritar tänä päivänä osaa?
Hän kävelee kovaa vauhtia tukea pitkin, ja on myös hyvin kekseliäs tuen löytämisen kanssa: tuoli tai olohuoneen sohvapöytä kelpaa ihan hyvin kävelykärryksi. Hän osaa kiivetä toisiksi alimmalle portaalle istuskelemaan. Hän osaa itse kiivetä keinuhevosen selkään ja sieltä pois.
Hän osaa sanoa "Mamma" "Kuti-Kuti", "Böö" ja uusimpana "Pallo" ❤️
Hän rakastaa taputtamista, heiluttamista ja lentosuukkojen lähettämistä.
Ja ennenkaikkea hän on meidän oma pieni viihdyttäjä, joka tykkää tehdä kaikkea hassua jotta saa ympärillä olijat nauramaan ❤️

Mutta tänään keskitytään juhlimiseen! Pieni sankaritar saa aamupalaksi lempiherkkuaan eli lettuja. Päivällä juhlimaan tulevat kummit, sedät, mummit ja muutamat ystävät nyt ainakin :) vielä on puserrettavaa että kaikki on silloin valmista, mutta yritetään saada tehtyä!

Onnea pieni rakas 😍❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti